Дарения

Фонд „СВЕТЪЛ УМ“ е създаден за дотиране на млади учени, студенти и ученици, както и техните участия в международни и национални събития в сферата на изкуството, науката и иновациите.

Станете дарител на нашия фонд! Така ще подкрепите реално младите умове на България в една благородна, публична кауза!

Ако желаете да станете един от много важните ни дарители в благотворителния фонд „СВЕТЪЛ УМ“, тъй като сте харесали каузата и вярвате, че всеки принос към съдбата на младите учени, иноватори и артиси в България е важна крачка към тяхното утре, можете да дарите малка сума, която намирате за удачна. Ние Ви предлагаме и друга опция – да закупите една от фланелки на нашата кауза и в това да се изрази Вашето дарение. За да ги разгледате можете да посетите нашата „Фейсбук“ страница тук.

Когато поръчвате фланелка ни изпратете на имейл платежното, номерът  и цветът на тениската или фланелката, която желаете, както и адресът Ви за доставка.

Дарението си или покупката на фланелка можете да направите на следната банкова сметка:

Райфайзен банк, клон Пловдив
Притежател на сметката: Сдружение „ЮСАУТОР“
IBAN: BG42RZBB91551005808903
BIC RZBBBGSF
Основание: дарение за фонд „СВЕТЪЛ УМ“

Всяка година, тук на тази страница ще Ви дадем отчет какви каузи сме подкрепили с Вашите средства, за да сте сигурни, че те са стигнали до адресата си  – умните и даровити деца и младежи на България.

Реклами
%d блогъра харесват това:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close